Uw energiekosten en ecologische voetafdruk verminderen

Lees meer

BELEAF

Geef uw bedrijf de kracht voor een betere toekomst.

Lees meer
 

Axalta's wereldwijde Automotive Color of the Year 2024

Dit is het 10e opeenvolgende jaar dat Axalta een kleurtrend bekend maakt en voor het eerst is deze tint zwart. Starry Night is een krachtige, eigentijdse kleur met lichtblauwe en zilveren vlokken die een kosmisch gevoel te weeg brengt en men meeneemt in de diepten van ons universum.

Color Tools & Digital Colour Management


Standowin iQ Cloud

Digitaal kleurenmanagement danzij de Standowin iQ cloud

Lees meer
Genius iQ spectrofotometer

Genius iQ spectrofotometer

Een stap voorwaarts naar perfect kleurmanagement - welkom in de toekomst van spectrofotometers.

Lees meer

Drivus Business Services voor Schadeherstelbedrijven


Drivus geeft schadeherstelbedrijven de tools die ze nodig hebben om een beter bedrijf op te bouwen. Het is een reeks innovatieve diensten, programma's en deskundig advies op maat, gericht op de specifieke uitdagingen waarmee schadeherstellers worden geconfronteerd. Het resultaat?

  • Verbeterde bedrijfsproductiviteit.
  • Hogere prestaties.
  • En een betere winstgevendheid.

TrainingsTil uw schadeherstelbedrijf naar een hoger niveau

Training die past bij de manier waarop u werkt

 

Nieuws


Jul 16, 2024 08:00

Axalta kondigt samenwerking aan met CESVIMAP en het Move2Green Duurzaamheidsprogramma

Door deze samenwerking krijgen Axalta's schadeherstelklanten toegang tot het CESVIMAP's Move2Green duurzaamheidsprogramma. Dit programma biedt een online zelfbeoordelingsvragenlijst om de huidige milieu-impact van schadeherstelbedrijven te evalueren. Nadat een auditor de gegevens heeft geanalyseerd, ontvangen Axalta-klanten een gedetailleerd stappenplan om hun duurzaamheidsinitiatieven te verbeteren.

May 29, 2024 03:07

Axalta kondigt partnerschap aan met Solera, een wereldleider in Vehicle Lifecycle Management

Axalta heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met Solera, een wereldleider in Vehicle Lifecycle Management. Via dit partnerschap zullen de conventionele en Fast Cure Low Energy (FCLE) schadeherstel laksystemen van Axalta worden geïntegreerd in het Sustainable Estimatics-platform van Solera. Axalta klanten kunnen hierdoor de CO2-uitstoot per reparatie inschatten en verschillende reparatiemethoden (reparatie versus vervanging), lakprocessen en droogomstandigheden overwegen.

Apr 17, 2024 03:08

Axalta steunt het Innoptus Solar Team in aanloop naar de Sasol Solar Challenge

Axalta, een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings zal het Innoptus Solar Team en hun zonneauto Infinte, ook in de aanloop naar de Sasol Solar Challenge 2024 ondersteunen, als onderdeel van de huidige sponsorovereenkomst. Het evenement zal dit jaar plaats vinden van 13 tot en met 20 September in Zuid-Afrika. Het zal de tweede maal zijn dat het Innoptus Solar Team zal deelnemen aan de Sasol Solar Challenge, welke om het jaar plaatst vindt en wordt afgewisseld met de Bridgestone World Solar Challenge in Australië.