Waarom geld verbranden met stoken?

Lees meer
 

Axalta's wereldwijde Automotive Color of the Year 2023

Axalta kiest voor de negende editie van de exclusieve Global Automotive Color of the Year Techno Blue, een ultramodern blauw met verkleuringseffecten. Deze kleur past precies bij de hedendaagse overgangstrends tussen de echte en digitale wereld. Techno Blue is ontworpen met kleurbeweging om opwinding te genereren op alle voertuigtypes over de hele wereld.

Color Tools & Digital Colour Management


Standowin iQ Cloud

Digitaal kleurenmanagement danzij de Standowin iQ cloud

Lees meer
Genius iQ spectrofotometer

Genius iQ spectrofotometer

Een stap voorwaarts naar perfect kleurmanagement - welkom in de toekomst van spectrofotometers.

Lees meer

Drivus Business Services voor Schadeherstelbedrijven


Drivus geeft schadeherstelbedrijven de tools die ze nodig hebben om een beter bedrijf op te bouwen. Het is een reeks innovatieve diensten, programma's en deskundig advies op maat, gericht op de specifieke uitdagingen waarmee schadeherstellers worden geconfronteerd. Het resultaat? Verbeterde bedrijfsproductiviteit. Hogere prestaties. En een betere winstgevendheid.


Standovision-trainingskanaal
Training Videos

Onder de naam "Standovision" geven de lakexperts van Standox professionele schadeherstellers tips voor het juiste gebruik van Standox-producten.

Nieuws


May 11, 2023 04:00

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta heeft vandaag de Axalta Irus Mix gelanceerd, de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.

Apr 05, 2023 06:31

Geïnspireerd door de natuur, geleverd door technologie – het nieuwe innovatieve Standocryl matte blanke laksysteem van Standox levert meteen goede resultaten

Standox introduceert zijn nieuwe matte blanke laksysteem dat uit twee producten bestaat: Standocryl 2K-System-Klarlack Supermatt K9150 en Standocryl 2K-System-Klarlack Seidenglänzend K9140. Deze twee nieuwe matte blanke lakken zijn geformuleerd met aanzienlijk kleinere, ultramoderne pigmenten en leveren elke keer weer meteen goede resultaten bij professionele reparaties.