Axalta is not resposible for content you are about to view

Standox worldwide

Standox Country Sites
Repanet

Standox worldwide |

  • Kontakta oss
  • Standox globalt Stäng Standox globalt
  • Kontakta oss
Show Language Brand Selector Show Searchbox Show Navigation

Axalta och TOYOTA GAZOO Racing Europe ingår flerårigt samarbetsavtal

13 oktober 2020 - Axalta (NYSE: AXTA), een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, heeft onlangs een overeenkomst gesloten als nieuwe technologiepartner van TOYOTA GAZOO Racing Europe (TGR-E). TGR-E is een dochteronderneming van TOYOTA Motor Corporation (TMC) dat toezicht houdt op de motorsportactiviteiten van de fabrikant in Europa, waaronder de prestigieuze 24-uurs race op Le Mans die het TGR-E-team in 2018, 2019 en 2020 won.

Onder de meerjarige overeenkomst vallen de drie premium schadeherstelmerken van Axalta, Cromax®, Spies Hecker en Standox, die lakken leveren voor de motorsportuitrusting van TGR-E voor het FIA World Endurance Championship (WEC) en de auto's voor raceclasses voor klanten, zoals als de GR Supra GT4.

“Axalta heeft een rijke geschiedenis in de racerij dus we snappen goed dat de auto’s bestendig en betrouwbaar moeten zijn in deze langeafstands-raceomgevingen”, zegt Jim Muse, Vice President van Refinish voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika bij Axalta. “We delen de drive en passie van TOYOTA GAZOO Racing Europe en zijn ervan overtuigd dat we samen een winnende formule van technologie en innovatie creëren.”

Rob Leupen, Algemeen Directeur van TOYOTA GAZOO Racing Europe GmbH, zegt: “We stellen hoge eisen aan het ontwerp en de lak in autosport. We hebben partners nodig die over de juiste kennis en ervaring beschikken en ons kunnen ondersteunen bij onze ambitieuze projecten en de uitdagingen die daarbij horen. We zijn erg blij met Axalta als partner.”

Axalta werkt al tientallen jaren strategisch samen met wereldwijde spelers in de autosport. Zo benadrukt Axalta haar toonaangevende technologie en productinnovaties en laat zij haar toewijding aan alle soorten motorsporten zien, waaronder grote wedstrijden zoals Formule 1TM, NASCAR®, MotoGP™ en Formula Student Racing.

Ga voor meer informatie over Axalta Racing naar:  www.axaltaracing.com en voor meer informatie over TGR-E naar: www.racing.tgr-europe.com.

Over Axalta Refinish

Axalta Refinish - onderdeel van Axalta, een toonaangevend wereldwijd coatings bedrijf - is een gewaardeerde, betrouwbare wereldwijde partner voor lakreparatie voor onze klanten, die volledige klanttevredenheid nastreven. Dankzij snelle, efficiënte coatingtechnologieën van hoge kwaliteit en geïntegreerde digitale bedrijfsprocessen, wordt het hele lakherstelproces sneller, gemakkelijker en winstgevender. Met meer dan 150 jaar ervaring in de coatingindustrie, onze toewijding op het gebied van innovatie en onze voortdurend ontwikkelende technologie, kunnen we onze klanten een onbeperkte kleurkeuze aanbieden voor perfecte kleurenmatches. Het belangrijkste is dat we onafgebroken werken om op de behoeften van onze klanten te anticiperen, zodat ze de uitdagingen waarmee ze elke dag worden geconfronteerd, kunnen aangaan. We hebben een indrukwekkend merkenportfolio voor elke vereiste van een autoschadebedrijf, voor elk marktsegment en voor elk marktontwikkelingsniveau. Ga voor meer informatie naar refinish.axalta.eu en volg ons op LinkedIn

Axalta_and_Toyota_GAZOO_Racing_2
plantilla